Styrelsemedlemmar 2023

Suppleant Jimmy Karlsson

Suppleant Kim Landberg

Styrelsemöte

Styrelsemöte hålls 1 gång/månad förutom juli. Ordinarie ledamöter + suppleanter kallas till dessa möten. Ordföranden kallar till mötet över supertext. Mötena hålls första tisdagen i månaden i klubblokalen. Supertext: Styrelsen Tärnan 71385 Ansvarig: Jerry Högbom

Styrelseprotokoll skickas ut till styrelsen + revisorer senast 1 vecka efter mötet.

Budgetmöte

Budgetmötet hålls en torsdag i november. Alla medlemmar kallas genom annons på hemsidan och på telefonsvararen.

Medlemsavgiften för kommande verksamhetsår beslutas.

Budgetmötesprotokoll skickas ut till styrelsen + revisorer senast 1 vecka efter mötet.

Klubbens preliminära tävlingsprogram för kommande år fastställs. Kan i nödfall ändras om en SM-tävling läggs in på redan upptaget datum.

Klubbens mötesdagar och andra verksamhetsdagar beslutas. Familjedag(boka sjö).

Dessa ligger till underlag för Tärnans klubbinfo/hemsida

Årsmöte

Årsmötet hålls i februari. Alla medlemmar kallas. En skriftlig kallelse skickas till medlem.

Årsmötesprotokoll skickas ut till styrelsen + revisorer senast 1 vecka efter mötet.

Prisutdelning för föregående årets tävlingar.

Revisorer 2023

Sören Rehn